ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Κέντρο μας στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίριο του Διευθυντή του Γεωργίου Βαβουλίδη, στην οδό Δικαιάρχου 7 (ακριβώς πίσω από το Παναθηναϊκό Στάδιο). Βρισκόμαστε στα όρια του Παγκρατίου με το Μετς, ανάμεσα στο 3ο Δημοτικό και το 13ο Δημοτικό / 17ο Γυμνάσιο και Λύκειο, μόλις πέντε λεπτά απόσταση από την κεντρική αγορά του Παγκρατίου, με τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα, τις τράπεζες και τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Το Κέντρο μας είναι εύκολα προσβάσιμο και σε όσους μένουν πιο μακριά, χάρη στα μέσα μεταφοράς που εξυπηρετούν την περιοχή μας. Στο χάρτη μπορείτε να δείτε με λεπτομέρεια τις στάσεις που σας βολεύουν είτε έρχεστε με τραμ (Γραμμές 1, 2) είτε με λεωφορείο (Νο 209, 550) είτε με τρόλεϋ (Νο 2, 4, 10, 11).

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα που προσφέρουμε ή να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για την ύλη και τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, καθώς και για τις αντίστοιχες εξετάσεις, καλέστε μας στο 210-7013244 (Καθημερινές 10 -12 π.μ. και 5.30 - 9.30 μ.μ.), να κλείσετε μια προσωπική συνάντηση, χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο Διαδίκτυο, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης psychidou@psychidou.gr και της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας

Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα.

 

Το ΚΞΓ Γεώργιος Βαβουλίδης-«Ψυχίδου» συλλέγει τα ανωτέρω δεδομένα που καταχωρείτε στη φόρμα τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για οποιοδήποτε θέμα αφορά τις υπηρεσίες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματα σας διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ΚΞΓ Γεώργιος Βαβουλίδης-«Ψυχίδου.»