ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Επιτυχόντες Έτους Διακρίσεις Σπουδαστών Βραβεύσεις Κέντρου Γνώμες Σπουδαστών  
 

 

Γνώμες Σπουδαστών

Μου αρέσει που μπορώ να έχω ποικιλία επιλογών στις εξετάσεις που θα πάρω μέρος, ώστε να διαλέγω αυτές που μου ταιριάζουν καλύτερα.
Αγγελίνα, μαθήτρια
Κάτοχος Κ.Π.γ. Επιπέδου Γ1 – D.E.L.F. Επιπέδου B1

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών με βοήθησε να βελτιωθώ στα αγγλικά και να περάσω πολλές και δύσκολες εξετάσεις και γι΄αυτό είμαι ευγνώμων.
Αντώνης, μαθητής
Κάτοχος E.C.P.E. Michigan

Τα μαθήματα στο ΚΞΓ ΄ΨΥΧΙΔΟΥ΄ γίνονται με μια μέθοδο πολυετούς εμπειρίας κατάλληλης για όλους τους μαθησιακούς τύπους κι έτσι ο κάθε σπουδαστής έχει την ευκαιρία να αισθάνεται μέλος της τάξης και του συνόλου, συμμετέχοντας ενεργά στο μάθημα. Επίσης, γίνεται πολύ καλή δουλειά μέσα στην τάξη κι έτσι οι μαθητές δεν είναι αναγκασμένοι να δαπανούν πολύτιμο χρόνο στο σπίτι, για να αφομοιώσουν την καινούρια ύλη, έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες.
Αστέριος Κυριακού, καθηγητής κιθάρας
Κάτοχος T.O.E.I.C. Επιπέδου Β2

Το Κέντρο δεν σε διδάσκει μόνο καλά αγγλικά, αλλά και γαλλικά. Σε μαθαίνει πώς είναι να κάνεις ευχάριστο μάθημα, με χιούμορ κι αστεία, που σε κάνουν να ξεχαστείς από τα καθημερινά προβλήματα.
Βαγγέλης, μαθητής
Κάτοχος E.C.P.E. Michigan – D.E.L.F. Επιπέδου B2

Η οργάνωση κι ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζουν το προσωπικό του Κέντρου συντελούν στο να μαθαίνουν παιδιά κι ενήλικες σωστά την αγγλική γλώσσα. Και όπως ξέρουμε, η γνώση τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας είναι απαραίτητη στις μέρες μας, τόσο για συνέχιση σπουδών στο εξωτερικό όσο και για εύρεση εργασίας.
Ευαγγελία Κουτσούκου, ιδιωτική υπάλληλος
Κάτοχος F.C.E. Cambridge – E.C.C.E. Michigan

 
     
ΠΙΣΩ ΕΠΟΜΕΝΗ