ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Αγγλικά Γαλλικά Γερμανικά Πορτογαλικά  
 

 

Αγγλικά

Θέλετε να μάθετε Αγγλικά γρήγορα, σωστά κι αποτελεσματικά με έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές; Επιθυμείτε να δώσετε λύσεις στα προβλήματα και τις απορίες που έχετε σχετικά με την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας; Σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε από σίγουρη πηγή ποιες είναι οι εξετάσεις που υπάρχουν και ποια από αυτές σας ταιριάζει; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε!

Ειδικότητα του Κέντρου μας είναι η διδασκαλία στους μικρούς μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού, που μπορούν να συνεννοούνται στα Αγγλικά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των γονέων τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι σπουδαστές να αγαπούν τη γλώσσα από νωρίς, να την εμπεδώνουν καλύτερα και τελικά να επιτυγχάνουν στις εξετάσεις που δίνουν αργότερα.

Έτσι, από το 1968, η μεγαλύτερη διαφήμισή μας εξακολουθεί να είναι το υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις Cambridge και Michigan (έως και 100%), το οποίο μας κατατάσσει ανάμεσα στα καλύτερα Κέντρα Ξένων Γλωσσών του κόσμου στον τομέα της Αγγλικής. Πολλοί μαθητές μας κατέχουν θέσεις-κλειδιά σε διάφορες χώρες, λόγω της άριστης γνώσης της συγκεκριμένης γλώσσας (βλ. Διακρίσεις Σπουδαστών).

Επιπλέον, όποτε ζητηθεί, βοηθούμε στην καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών για τις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις στα Ανώτερα κι Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Εκτός από τα τμήματα των μαθητών σχολείου, προσφέρουμε και τμήματα ενηλίκων για τις τάξεις των πτυχίων, καθώς και ατομικά μαθήματα.

Χώρες όπου τα Αγγλικά είναι επίσημη γλώσσα
Συνοπτικός πίνακας εξετάσεων Αγγλικών στην Ελλάδα