ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Επιτυχόντες Έτους Διακρίσεις Σπουδαστών Βραβεύσεις Κέντρου Γνώμες Σπουδαστών  
 

 

Βραβεύσεις Κέντρου

Οι Διακρίσεις που έχουν πετύχει οι μαθητές μας είναι ενδεικτικές της άριστης εργασίας μας, που έχει αναγνωριστεί από το ίδιο το Βρετανικό Συμβούλιο, το οποίο απηύθυνε συγχαρητήριο τηλεφώνημα στη Διεύθυνση του Κέντρου μας
(Ιούνιος 1983).

Επίσης, το σχολικό έτος 2009 - 2010, το Βρετανικό Συμβούλιο μας τίμησε με Certificate of Appreciation, λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας μας μαζί του και η Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition για την προσφορά μας στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας από τους Έλληνες σπουδαστές.


Επιπλέον, το 2018 λάβαμε Βραβείο (Award) από τον Εκδοτικό Οίκο HILLSIDE PRESS, για την χρήση βιωματικής μάθησης στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας και την ενθάρρυνσή μας προς τους μαθητές να την χρησιμοποιούν κι εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Επίσης το 2018, λάβαμε Ευχαριστήρια Επιστολή από τον Εκδοτικό Οίκο ARCHER EDITIONS για την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ μας και μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρία έστειλε κι εκπρόσωπό της στο επετειακό σκακιστικό τουρνουά που διοργανώθηκε στο Κέντρο μας με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του.

Το 2020, λάβαμε Ευχαριστήρια Επιστολή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Ραπτοπούλου Ευρυτανίας, καθώς και τους παραχωρήσαμε αφιλοκερδώς τα παλιά θρανία και καρέκλες του Κέντρου μας.

Το 2021, λάβαμε Ευχαριστήρια Επιστολή από τον Εκδοτικό Οίκο GRIVAS PUBLICATIONS για την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ μας και μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρία μας έστειλε κι αναμνηστικό εορταστικό δώρο.